Vaiana (NL) (2016)

Vaiana heeft één grote missie: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op haar ontdekkingsreis ontmoet zij halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit.

details

2AIMDb 7.610 113 minuten

recensies Vaiana (NL)

De Volkskrant

kijk Vaiana (NL) online

Pathe Thuis
Vaiana (NL) poster van Vaiana (NL) cast & crew

kijkwijzer Vaiana (NL)

2A

IMDb Vaiana (NL)

IMDb 7.610

cast & crew Vaiana (NL)

regisseurs

Ron Clements en John Musker

stemmen

Vajèn van den Bosch, René van Kooten, Kenny B., Has Drijver en Rene van Wegber

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Vaiana (NL)

in première op

30-11-2016

genres

animatie, avontuur, komedie en familiefilm

jaar

2016

taal

Nederlandse versie

speelduur

113 minuten

Vaiana (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Vaiana (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Vaiana (NL). Hier zie je waar en wanneer Vaiana (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Vaiana (NL) uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Vaiana (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Vaiana (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Vaiana (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Vaiana (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Vaiana (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Vaiana (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Vaiana (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Vaiana (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Vaiana (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Vaiana (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Vaiana (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Vaiana (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Vaiana (NL) en de regisseur van de film Vaiana (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.