Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Un pays qui se tient sage (2020)

In een tijd waarin de onvrede over sociale ongelijkheid in Frankrijk toeneemt, wordt er bij demonstraties steeds vaker en steeds harder ingegrepen door de politie. In de documentaire Un pays qui se tient sage (een land dat zich goed gedraagt) onderzoekt journalist en filmmaker David Dufresne de manieren waarop overheden het gebruik van geweld tegen eigen inwoners rechtvaardigen. Hiervoor confronteert hij een panel van Franse burgers met schokkende beelden van de gele hesjes-demonstraties en nodigt hij hen uit te reflecteren op de heersende sociale onrust en het recht, of onrecht, op het gebruik van geweld door de staat.

details

6GATIMDb 7.410 86 minuten

recensies Un pays qui se tient sage

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Un pays qui se tient sage online

Picl Pathe Thuis
Un pays qui se tient sage poster van Un pays qui se tient sage cast & crew

kijkwijzer Un pays qui se tient sage

6GAT

IMDb Un pays qui se tient sage

IMDb 7.410

cast & crew Un pays qui se tient sage

regisseur

David Dufresne

acteurs

Arié Alimi, Myriam Ayad, Ludivine Bantigny, Benoît Barret, Taha Bouhafs, William Bourdon, Anthony Caillé, Bertrand Cavallier, Monique Chemillier-Gendreau, Vanessa Codaccioni, Alain Damasio, Michel Forst, Romain Huët, Fabien Jobard, Vanessa Langard, Mathilde Larrère, Sébastien Maillet, Mélanie Ngoyé Gaham, Patrice Philippe, Manon Retourné, Patrice Ribeiro, Sebastian Roché en Rachida Sriti

distributeur

O’Brother (via Gusto Entertainment)

details Un pays qui se tient sage

in première op

04-03-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

86 minuten

Un pays qui se tient sage draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Un pays qui se tient sage.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Un pays qui se tient sage. Hier zie je waar en wanneer Un pays qui se tient sage in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Un pays qui se tient sage uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Un pays qui se tient sage wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Un pays qui se tient sage draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Un pays qui se tient sage wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Un pays qui se tient sage draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Un pays qui se tient sage staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Un pays qui se tient sage wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Un pays qui se tient sage!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Un pays qui se tient sage, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Un pays qui se tient sage kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Un pays qui se tient sage verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Un pays qui se tient sage. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Un pays qui se tient sage wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Un pays qui se tient sage en de regisseur van de film Un pays qui se tient sage worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.