Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Those Who Remain (2016)

De boer Haykal probeert met horten en stoten zijn boerderij en restaurant te runnen op de grens van Libanon en Syrië. De staat is hier totaal afwezig en kleine groepen en fanatieke partijen nemen de macht over.

details

95 minuten
cast & crew

details Those Who Remain

jaar

2016

speelduur

95 minuten

Those Who Remain draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Those Who Remain.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Those Who Remain. Hier zie je waar en wanneer Those Who Remain in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Those Who Remain uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Those Who Remain wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Those Who Remain draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Those Who Remain wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Those Who Remain draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Those Who Remain staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Those Who Remain wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Those Who Remain!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Those Who Remain, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Those Who Remain kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Those Who Remain verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Those Who Remain. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Those Who Remain wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Those Who Remain en de regisseur van de film Those Who Remain worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.