Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

They Live (1988)

John Nada loopt door de stad, op zoek naar een baan. Op een dag vindt hij een zonnebril waarmee hij kan zien hoe sommige mensen er werkelijk uitzien onder hun gezicht: het zijn aliens die vermomd zijn als mens en ze zijn van plan om de wereld over te nemen.

details

IMDb 7.310 94 minuten
They Live poster van They Live cast & crew

IMDb They Live

IMDb 7.310

cast & crew They Live

regisseur

John Carpenter

acteurs

Roddy Piper, Keith David, Meg Foster, George 'Buck' Flower, Peter Jason, Raymond St. Jacques, Jason Robards III, John Lawrence, Susan Barnes, Sy Richardson, Wendy Brainard, Lucille Meredith, Susan Blanchard, Norman Alden, Dana Bratton, John F. Goff, Thelma Lee, Stratton Leopold, Rezza Shan, Norman Howell, Larry Franco, Tom Searle, Robert Grasmere, Vince Inneo, Bob Hudson, Jon Paul Jones, Dennis Cosmo Michael, Nancy Gee, Claudia Stanlee, Christine Anne Baur, Eileen Wesson, Gregory J. Barnett, Jimmy Nickerson, Kerry Rossall, Cibby Danyla, Jeff Imada, Michelle Costello, Jeb Stuart Adams, Jennifer Austin, John Carpenter, Michael Forino, Robert V. Greene, Helen Kelly, Al Leong, Gunnar Magg, Matt McColm, Tommy Morrison, Jan Rabson, Peter Rodkey en Norman D. Wilson

details They Live

jaar

1988

speelduur

94 minuten

They Live draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film They Live.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film They Live. Hier zie je waar en wanneer They Live in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film They Live uit 1988 getoond. Ook zie je in welke bioscopen They Live wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film They Live draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film They Live wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film They Live draait in deze bioscopen:

De recensies van de film They Live staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film They Live wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film They Live!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film They Live, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film They Live kopen/reserveren.

De filmtijden van de film They Live verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film They Live. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film They Live wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film They Live en de regisseur van de film They Live worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.