Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Seven Year Itch (1955)

Nadat de boekenuitgever Richard zijn vrouw en zoon heeft weggestuurd voor de zomervakantie, moet hij de warmste dagen van het jaar alleen in Manhattan zien door te brengen. Hij neemt zich voor om zich tijdens zijn part-time vrijgezellenbestaan keurig te gedragen, totdat een nieuwe bewoonster haar intrek neemt in het appartement boven hem, en Shermans fantasie met hem aan de haal gaat.

details

IMDb 7.110 105 minuten
The Seven Year Itch poster van The Seven Year Itch cast & crew

IMDb The Seven Year Itch

IMDb 7.110

cast & crew The Seven Year Itch

regisseur

Billy Wilder

acteurs

Marilyn Monroe, Tom Ewell, Evelyn Keyes, Sonny Tufts, Robert Strauss, Oskar Homolka, Marguerite Chapman, Victor Moore, Dolores Rosedale, Donald MacBride, Carolyn Jones, Brandon Beach, Steven Benson, George Bruggeman, George Chester, Noble 'Kid' Chissell, Richard Elmore, Duke Fishman, Dorothy Ford, Slim Gaut, Robert Haines, Dick Johnstone, Wilbur Mack, Mathew McCue, Doro Merande, Tom Nolan, Ron Nyman, William H. O'Brien, John Pedrini, Fred Perce, Ralph Sanford, Bernard Sell en Mary Young

details The Seven Year Itch

jaar

1955

speelduur

105 minuten

The Seven Year Itch draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Seven Year Itch.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Seven Year Itch. Hier zie je waar en wanneer The Seven Year Itch in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Seven Year Itch uit 1955 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Seven Year Itch wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Seven Year Itch draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Seven Year Itch wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Seven Year Itch draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Seven Year Itch staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Seven Year Itch wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Seven Year Itch!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Seven Year Itch, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Seven Year Itch kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Seven Year Itch verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Seven Year Itch. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Seven Year Itch wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Seven Year Itch en de regisseur van de film The Seven Year Itch worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.