Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Secret Garden (2020)

Als de ouders van de tienjarige Mary Lennox overlijden, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest.

details

2AIMDb 5.510 99 minuten

recensies The Secret Garden

De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Secret Garden online

Picl Pathe Thuis
The Secret Garden poster van The Secret Garden cast & crew

kijkwijzer The Secret Garden

2A

IMDb The Secret Garden

IMDb 5.510

cast & crew The Secret Garden

regisseur

Marc Munden

acteurs

Colin Firth, Dixie Egerickx en Julie Walters

distributeur

The Searchers

details The Secret Garden

in première op

12-08-2020

genres

familiefilm en fantasie

jaar

2020

speelduur

99 minuten

The Secret Garden draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Secret Garden.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Secret Garden. Hier zie je waar en wanneer The Secret Garden in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Secret Garden uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Secret Garden wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Secret Garden draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Secret Garden wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Secret Garden draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Secret Garden staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Secret Garden wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Secret Garden!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Secret Garden, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Secret Garden kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Secret Garden verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Secret Garden. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Secret Garden wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Secret Garden en de regisseur van de film The Secret Garden worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.