The Miracle Of The Sargasso Sea (2019)

In een klein Grieks dorp omringd door palingkwekerijen leiden twee vrouwen een teruggetrokken bestaan, ervan dromend te vertrekken en alles achter zich te laten. Rechercheur Elisabeth werd tien jaar geleden tegen haar wil overgeplaatst vanuit Athene en leidt een vreugdeloos leven met een aaneenschakeling van katers; Rita is palingkweker en de stille en mysterieuze zus van de zanger uit de lokale disco. Wanneer een plotselinge dood het dorp op zijn kop zet, kunnen de twee vrouwen elkaars bestaan niet langer ontkennen en worden ze naar elkaar toe gedreven.

details

4IMDb 5.910 121 minuten

recensies The Miracle Of The Sargasso Sea

De Filmkrant De Volkskrant NRC
The Miracle Of The Sargasso Sea poster van The Miracle Of The Sargasso Sea cast & crew

kijkwijzer The Miracle Of The Sargasso Sea

4

IMDb The Miracle Of The Sargasso Sea

IMDb 5.910

cast & crew The Miracle Of The Sargasso Sea

regisseur

Syllas Tzoumerkas

acteurs

Hristos Passalis, Angeliki Papoulia, Youla Boudali en Argyris Xafis

distributeur

Windmill Film

details The Miracle Of The Sargasso Sea

in première op

02-07-2020

genres

crime, drama en thriller

jaar

2019

speelduur

121 minuten

The Miracle Of The Sargasso Sea draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Miracle Of The Sargasso Sea.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Miracle Of The Sargasso Sea. Hier zie je waar en wanneer The Miracle Of The Sargasso Sea in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Miracle Of The Sargasso Sea uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Miracle Of The Sargasso Sea wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Miracle Of The Sargasso Sea draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Miracle Of The Sargasso Sea wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Miracle Of The Sargasso Sea draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Miracle Of The Sargasso Sea staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Miracle Of The Sargasso Sea wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Miracle Of The Sargasso Sea!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Miracle Of The Sargasso Sea, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Miracle Of The Sargasso Sea kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Miracle Of The Sargasso Sea verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Miracle Of The Sargasso Sea. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Miracle Of The Sargasso Sea wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Miracle Of The Sargasso Sea en de regisseur van de film The Miracle Of The Sargasso Sea worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.