The Man Who Sold His Skin (2020)

verwacht op 14 oktober 2021

Sam wordt van zijn grote liefde gescheiden en ontvlucht Syrië. Hij ontmoet de beroemde en provocerende kunstenaar Jeffrey Godefroi, die van ongebruikelijke objecten waardevolle kunst maakt. Hij biedt Sam de mogelijkheid naar Europa te kunnen reizen door zijn rug beschikbaar te stellen. Sam groeit uit tot een levend kunstwerk dat miljoenen waard is op de kunstmarkt. De vrijheid die hij dacht te vinden, blijkt schijn. Kan hij aan zijn eigen lichaam ontsnappen?

details

4GTIMDb 7.010 104 minuten
The Man Who Sold His Skin poster van The Man Who Sold His Skin cast & crew

kijkwijzer The Man Who Sold His Skin

4GT

IMDb The Man Who Sold His Skin

IMDb 7.010

cast & crew The Man Who Sold His Skin

regisseur

Kaouther Ben Hania

acteurs

Monica Bellucci, Koen De Bouw, Yahya Mahayni en Rupert Wynne-James

distributeur

Cinéart Nederland

details The Man Who Sold His Skin

in première op

14-10-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

104 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Man Who Sold His Skin.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Man Who Sold His Skin. Hier zie je waar en wanneer The Man Who Sold His Skin in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Man Who Sold His Skin uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Man Who Sold His Skin wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Man Who Sold His Skin draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Man Who Sold His Skin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Man Who Sold His Skin draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Man Who Sold His Skin staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Man Who Sold His Skin wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Man Who Sold His Skin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Man Who Sold His Skin, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Man Who Sold His Skin kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Man Who Sold His Skin verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Man Who Sold His Skin. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Man Who Sold His Skin wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Man Who Sold His Skin en de regisseur van de film The Man Who Sold His Skin worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.