Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Fly (1986)

Briljante doch excentrieke wetenschapper Seth Brundl heeft iets nieuws uitgevonden: een teleporter, waarmee materie verplaatst kan worden van de ene naar de andere plaats. Een experiment met deze materieverplaatsing neemt echter een nachtmerrie-achtige wending wanneer een vlieg plaatsneemt in de apparatuur terwijl Brundle zichzelf probeert te teleporteren.

details

IMDb 7.610 96 minuten
The Fly poster van The Fly cast & crew

IMDb The Fly

IMDb 7.610

cast & crew The Fly

regisseur

David Cronenberg

acteurs

Jeff Goldblum, Geena Davis, John Getz, Joy Boushel, Leslie Carlson, George Chuvalo, Michael Copeman, David Cronenberg, Carol Lazare, Shawn Hewitt, Ann Green en Typhoon

details The Fly

jaar

1986

speelduur

96 minuten

The Fly draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Fly.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Fly. Hier zie je waar en wanneer The Fly in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Fly uit 1986 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Fly wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Fly draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Fly wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Fly draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Fly staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Fly wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Fly!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Fly, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Fly kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Fly verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Fly. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Fly wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Fly en de regisseur van de film The Fly worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.