The Best of Dorien B. (2019)

Dorien lijkt alles te hebben om gelukkig te zijn: een succesvolle man, twee leuke kinderen en een dierenartsenpraktijk vol kleine huisdieren. Maar wanneer ze haar ouders betrapt op jarenlang overspel en haar man wel erg close blijkt te zijn met een collega, begint ze te twijfelen. Een telefoontje met slecht nieuws is de druppel. Ze voelt zich verloren, kan bij niemand terecht. Dorien evalueert haar leven, is dit het dan?

details

IMDb 6.910 106 minuten

recensies The Best of Dorien B.

De Filmkrant De Volkskrant NRC
The Best of Dorien B. poster van The Best of Dorien B. cast & crew

IMDb The Best of Dorien B.

IMDb 6.910

cast & crew The Best of Dorien B.

regisseur

Anke Blondé

acteurs

Kim Snauwaert, Dirk van Dijck, Robrecht Vinden Thoren, Katelijne Verbeke en Isabelle van Hecke

distributeur

Windmill Film

details The Best of Dorien B.

in première op

14-11-2019

genres

komedie en drama

jaar

2019

speelduur

106 minuten

The Best of Dorien B. draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Best of Dorien B..

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Best of Dorien B.. Hier zie je waar en wanneer The Best of Dorien B. in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Best of Dorien B. uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Best of Dorien B. wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Best of Dorien B. draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Best of Dorien B. wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Best of Dorien B. draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Best of Dorien B. staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Best of Dorien B. wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Best of Dorien B.!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Best of Dorien B., klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Best of Dorien B. kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Best of Dorien B. verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Best of Dorien B.. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Best of Dorien B. wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Best of Dorien B. en de regisseur van de film The Best of Dorien B. worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.