The Banshees of Inisherin (2022)

The Banshees of Inisherin in de bioscoop

The Banshees of Inisherin is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film The Banshees of Inisherin.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Banshees of Inisherin. Hier zie je waar en wanneer The Banshees of Inisherin in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Banshees of Inisherin uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Banshees of Inisherin wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Banshees of Inisherin draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Banshees of Inisherin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Zutphen, Groningen, Apeldoorn, Drachten, Den Haag, Leiden, Tilburg, Eindhoven, Venlo, Zevenaar, Arnhem, Deventer, Dordrecht, Lelystad, Gouda, Haarlem, Breda en Enschede

De film The Banshees of Inisherin draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, Cinecitta, Cinemajestic, Cinerama, Concordia, De Bios Drachten, De Nieuwe Scene, De Uitkijk, FC Hyena, Filmhallen, Filmhuis Gouda, Filmhuis Zevenaar, FilmKoepel, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Gigant, KINO, Kok Lelystad CinemaXX, Kriterion, Lab-1, LantarenVenster, LUX, Luxor Theater, MIMIK, Natlab, Pathé Buitenhof, Pathé Tuschinski, Rialto VU, Springhaver, Studio/K, The Movies, Trianon en Utrecht City

De recensies van de film The Banshees of Inisherin staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Banshees of Inisherin wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Banshees of Inisherin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Banshees of Inisherin, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Banshees of Inisherin kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Banshees of Inisherin verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Banshees of Inisherin. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Banshees of Inisherin wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Banshees of Inisherin en de regisseur van de film The Banshees of Inisherin worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.