The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (1994)

Twee travestieten en een transsexueel zijn het leven in de grote stad zat. Ze willen bovenal opvallen en dat is praktisch onmogelijk in een stad als Sydney. Het drietal besluit een uitnodiging aan te nemen voor een optreden in Alice Springs, midden in de woestijn. Ze vertrekken in hun lavendelkleurige bus, Priscilla en beginnen aan een reis vol komische, bizarre en gevaarlijke avonturen.

The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert poster van The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

beoordelingen The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

IMDb 7.410

cast & crew The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

regisseur

Stephan Elliott

acteurs

Hugo Weaving, Guy Pearce, Terence Stamp, Rebel Penfold-Russell, John Casey, June Marie Bennett, Murray Davies, Frank Cornelius, Bob Boyce, Leighton Picken, Maria Kmet, Joseph Kmet, Alan Dargin, Bill Hunter, Julia Cortez, Daniel Kellie, Hannah Corbett, Trevor Barrie, Ken Radley, Sarah Chadwick, Mark Holmes, Tim Chappel, Al Clark, Stephan Elliott, Lizzy Gardiner, Zoran Gulaboski, Margaret Pomeranz, Christian Stead en Nikki Webster

details The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

jaar

1994

speelduur

104 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert getoond.

De je film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

De film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.