The Addams Family (NL) (2019)

Het leven van de familie Addams staat op zijn kop, wanneer ze ontdekken dat de buurtbewoners zich plotseling zenuwachtig gedragen.

details

2GAIMDb 5.810 87 minuten

recensies The Addams Family (NL)

De Volkskrant NRC

kijk The Addams Family (NL) online

Pathe Thuis
The Addams Family (NL) poster van The Addams Family (NL) cast & crew

kijkwijzer The Addams Family (NL)

2GA

IMDb The Addams Family (NL)

IMDb 5.810

cast & crew The Addams Family (NL)

regisseurs

Greg Tiernan en Conrad Vernon

stemmen

Paul Groot, Monic Hendrickx, Tjitske Reidinga, Vajèn van den Bosch, Pip Pellens, Roman Derwig, Cees Geel, Raymonde de Kuyper, Lenette van Dongen, Raymond Thiry en Carel Struycken

distributeur

Universal Pictures International

details The Addams Family (NL)

in première op

04-12-2019

genres

animatie, komedie en familiefilm

jaar

2019

taal

Nederlandse versie

speelduur

87 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Addams Family (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Addams Family (NL). Hier zie je waar en wanneer The Addams Family (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Addams Family (NL) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Addams Family (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Addams Family (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Addams Family (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Vlissingen en Terneuzen

De film The Addams Family (NL) draait in deze bioscopen: CineCity en CineCity

De recensies van de film The Addams Family (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Addams Family (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Addams Family (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Addams Family (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Addams Family (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Addams Family (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Addams Family (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Addams Family (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Addams Family (NL) en de regisseur van de film The Addams Family (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.