Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

T-34 (2018)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog testen de Duitsers hun legertanks in een krijgsgevangenkamp en gebruiken hierbij de gevangenen als ‘sitting ducks’. Een beschadigde Russische tank wordt buitgemaakt en de kampleiding roept vrijwilligers op om deze tank te repareren. Enkele Russische gevangenen nemen die taak op zich, ervan overtuigd dat ze de dood tegemoet gaan. Ze komen erachter dat de tank nog echte munitie aan boord heeft. Met een gerepareerde tank rijden ze naar het oefenterrein waar een Duitse troepenmacht klaarstaat om de 'ongewapende' tank onder vuur te nemen.

details

4GTIMDb 6.610 127 minuten

kijk T-34 online

Pathe Thuis
T-34 poster van T-34 cast & crew

kijkwijzer T-34

4GT

IMDb T-34

IMDb 6.610

cast & crew T-34

regisseurs

Aleksey Sidorov, Chris Golden en Aron Coleite

acteurs

Alexander Petrov, Irina Starshenbaum, Nikita Kukushkin, Vinzenz Kiefer, Viktor Dobronravov, Pyotr Skvortsov en Semen Treskunov

scenario

distributeur

Dutch FilmWorks

details T-34

in première op

04-07-2019

genres

actie en oorlog

jaar

2018

speelduur

127 minuten

T-34 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film T-34.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film T-34. Hier zie je waar en wanneer T-34 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film T-34 uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen T-34 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film T-34 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film T-34 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film T-34 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film T-34 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film T-34 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film T-34!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film T-34, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film T-34 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film T-34 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film T-34. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film T-34 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film T-34 en de regisseur van de film T-34 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.