Alle bioscopen zijn tot en met 25 januari 2022 gesloten als gevolg van de coronaregels.

Stalker (1979)

Dit is de bioscoopagenda van de film Stalker.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Stalker. Hier zie je waar en wanneer Stalker in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Stalker uit 1979 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Stalker wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Stalker draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Stalker wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Stalker draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Stalker staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Stalker wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Stalker!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Stalker, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Stalker kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Stalker verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Stalker. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Stalker wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Stalker en de regisseur van de film Stalker worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.