Stalker (1979)

Een mysterieuze gids genaamd Stalker leidt een wetenschapper en een schrijver door de ‘verboden zone’, een hermetisch afgesloten terrein vol afval, waar de regels van het gezond verstand niet gelden.

details

4AHTIMDb 8.210 163 minuten

recensies Stalker

De Volkskrant

kijk Stalker online

Picl
Stalker poster van Stalker cast & crew

kijkwijzer Stalker

4AHT

IMDb Stalker

IMDb 8.210

cast & crew Stalker

regisseur

Andrej Tarkovski

acteurs

Aleksandr Kaydanovskiy, Alisa Freyndlikh en Anatoly Solonitsin

scenario

en

distributeur

EYE Filmmuseum

details Stalker

in première op

17-04-1980

genres

drama, avontuur en sciencefiction

jaar

1979

speelduur

163 minuten

Stalker draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Stalker.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Stalker. Hier zie je waar en wanneer Stalker in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Stalker uit 1979 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Stalker wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Stalker draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Stalker wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Stalker draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Stalker staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Stalker wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Stalker!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Stalker, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Stalker kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Stalker verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Stalker. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Stalker wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Stalker en de regisseur van de film Stalker worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.