Spionnengeheimen (2019)

Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn tegenpolen van elkaar. Lance is charmant, beminnelijk en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Zijn gadgets worden ingezet voor de epische missies van Lance. Wanneer een merkwaardige gebeurtenis een onverwachte wending neemt, moeten Walter en Lance plotseling op een nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen.

Spionnengeheimen poster van Spionnengeheimen

beoordelingen Spionnengeheimen

2GA

IMDb 6.810

cast & crew Spionnengeheimen

regisseurs

Nick Bruno en Troy Quane

stemmen

John Williams, Buddy Vedder en Défano Holwijn

distributeur

The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Fox

details Spionnengeheimen

in première op

25-12-2019

genres

animatie en komedie

jaar

2019

speelduur

101 minuten

Dit is de biosagenda van de film Spionnengeheimen.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Spionnengeheimen getoond.

De je film Spionnengeheimen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Breda, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Arnhem, Dordrecht, Den Bosch, Groningen, Enschede, Almere, Zaandam, Amersfoort, Eindhoven, Vlaardingen, Hoofddorp, Haarlem, Hoogeveen, Kerkrade, Ede, Zoetermeer, Den Helder, Delft, Hoorn, Leeuwarden, Maastricht, Helmond, Schagen, Hoogezand, Alkmaar, Apeldoorn, Tilburg, Doetinchem, Zwolle, Emmen, Purmerend, Oss, Wageningen, Alphen a/d Rijn, Amstelveen, Meppel, Gorinchem, Huizen, Heerhugowaard, Hilversum, Steenwijk en Deventer

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Spionnengeheimen draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Spionnengeheimen staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Spionnengeheimen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spionnengeheimen, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Spionnengeheimen verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Spionnengeheimen

De film Spionnengeheimen in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Breda, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Arnhem, Dordrecht, Den Bosch, Groningen, Enschede, Almere, Zaandam, Amersfoort, Eindhoven, Vlaardingen, Hoofddorp, Haarlem, Hoogeveen, Kerkrade, Ede, Zoetermeer, Den Helder, Delft, Hoorn, Leeuwarden, Maastricht, Helmond, Schagen, Hoogezand, Alkmaar, Apeldoorn, Tilburg, Doetinchem, Zwolle, Emmen, Purmerend, Oss, Wageningen, Alphen a/d Rijn, Amstelveen, Meppel, Gorinchem, Huizen, Heerhugowaard, Hilversum, Steenwijk en Deventer.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spionnengeheimen, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.