Soof 3 (2020)

verwacht op 9 december 2021

Soof heeft eindelijk haar leven op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken.

details

3ATIMDb
Soof 3 poster van Soof 3 cast & crew

kijkwijzer Soof 3

3AT

IMDb Soof 3

IMDb

cast & crew Soof 3

regisseur

Anne de Clercq

acteurs

Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Elise Schaap, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, Anneke Blok, Dick van den Toorn, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen en Roos Dickmann

distributeur

Dutch FilmWorks

details Soof 3

in première op

09-12-2021

genres

drama en komedie

jaar

2020

Dit is de bioscoopagenda van de film Soof 3.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Soof 3. Hier zie je waar en wanneer Soof 3 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Soof 3 uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Soof 3 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Soof 3 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Soof 3 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Soof 3 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Soof 3 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Soof 3 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Soof 3!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Soof 3, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Soof 3 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Soof 3 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Soof 3. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Soof 3 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Soof 3 en de regisseur van de film Soof 3 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.