Scream (1996)

Sidney Prescott wordt het doelwit van een moordenaar die al één van haar klasgenotes heeft vermoord. Een journalist en presentatrice van een tv-programma is vastberaden om de waarheid te achterhalen; zij denkt dat de man die de moeder van Sidney heeft vermoord dezelfde is als degene die haar nu achterna zit. De vriend van Sidney wordt echter de voornaamste verdachte.

recensies Scream

De Filmkrant
Scream poster van Scream

beoordelingen Scream

IMDb 7.210

cast & crew Scream

regisseur

Wes Craven

acteurs

Drew Barrymore, Roger Jackson, Kevin Patrick Walls, David Booth, Carla Hatley, Neve Campbell, Skeet Ulrich, Lawrence Hecht, Courteney Cox, W. Earl Brown, Rose McGowan, Lois Saunders, David Arquette, Joseph Whipp, Matthew Lillard, Jamie Kennedy, Lisa Beach, Tony Kilbert, C.W. Morgan, Frances Lee McCain, Liev Schreiber, Troy Bishop, Ryan Kennedy, Leonora Scelfo, Nancy Anne Ridder, Lisa Canning, Bonnie Wood, Aurora Draper, Kenny Kwong, Justin Sullivan, Kurtis Bedford, Angela Miller, Linda Blair, Cabran E. Chamberlain, Andrew Christiansen, Wes Craven, Matt McDonald, Lynn McRee, Carter Raff, Freddy W. Smith en Henry Winkler

details Scream

jaar

1996

speelduur

111 minuten

Dit is de biosagenda van de film Scream.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Scream getoond.

De je film Scream wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Scream draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Scream staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Scream!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Scream, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Scream verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Scream

De film Scream in de volgende steden in de bioscoop te zien: Rotterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Scream, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.