Samen (2019)

Documentaire waarin een jaar lang een groep ongeneeslijk zieke patiënten met Parkinson, hun partners en hun neuroloog worden gevolgd. Ze gaan op zoek naar het antwoord op de vraag hoe mensen omgaan met de wetenschap dat ze langzaam zullen wegkwijnen en nooit meer beter zullen worden.

details

1IMDb 7.410 78 minuten
Samen poster van Samen cast & crew

kijkwijzer Samen

1

IMDb Samen

IMDb 7.410

cast & crew Samen

regisseur

Carmen Cobos

distributeur

Amstelfilm

details Samen

in première op

05-12-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

78 minuten

Samen draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Samen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Samen. Hier zie je waar en wanneer Samen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Samen uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Samen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Samen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Samen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Samen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Samen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, NRC en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Samen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Samen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Samen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Samen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Samen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Samen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Samen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Samen en de regisseur van de film Samen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.