Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Saint Maud (2019)

De jonge verpleegster Maud wordt aangesteld als privé-verzorgster van de ongeneeslijk zieke Amanda, een voormalig danseres wier gotische villa vanaf een heuvel uitkijkt over een kleine Britse badplaats. Al snel kwijt de vrome Maud zich niet alleen van haar fysieke taken, maar werpt ze zich ook op als redder van Amanda's ziel.

details

IMDb 6.810 83 minuten

recensies Saint Maud

De Volkskrant NRC

kijk Saint Maud online

Ziggo on Demand Pathe Thuis
Saint Maud poster van Saint Maud cast & crew

IMDb Saint Maud

IMDb 6.810

cast & crew Saint Maud

regisseur

Rose Glass

acteurs

Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Knight, Lily Frazer, Turlough Convery, Rosie Sansom, Marcus Hutton, Carl Prekopp, Noa Bodner, Takatsuna Mukai, Jel Djelal, Joanna Richardson, Jonathan Milshaw, Fiona Thompson, Sona Vyas, Faith Edwards, Keith Nahon, Evo Payne, Amanda Vinter, Caoilfhionn Dunne, Louise Port, Paul Edward Davies, Linda E Greenwood, Andrew G. Ogleby, Susanne Schraps, Colin Thompson en Jake Wyatt

details Saint Maud

in première op

01-04-2021

jaar

2019

speelduur

83 minuten

Saint Maud draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Saint Maud.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Saint Maud. Hier zie je waar en wanneer Saint Maud in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Saint Maud uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Saint Maud wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Saint Maud draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Saint Maud wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Saint Maud draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Saint Maud staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Saint Maud wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Saint Maud!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Saint Maud, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Saint Maud kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Saint Maud verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Saint Maud. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Saint Maud wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Saint Maud en de regisseur van de film Saint Maud worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.