Playtime (1967)

Monsieur Hulot raakt verstrikt in een kil en geestdodend Parijs vol staal- en glasarchitectuur.

details

IMDb 7.910 125 minuten
Playtime poster van Playtime cast & crew

IMDb Playtime

IMDb 7.910

cast & crew Playtime

regisseur

Jacques Tati

acteurs

Barbara Dennek, Jacques Tati, Rita Maiden, France Rumilly, France Delahalle, Valérie Camille, Erika Dentzler, Nicole Ray, Yvette Ducreux, Nathalie Jem, Jacqueline Lecomte, Oliva Poli, Alice Field, Sophie Wennek, Evy Cavallaro, Laure Paillette, Colette Proust, Luce Bonifassy, Ketty France, Eliane Firmin-Didot, Billy Kearns, Tony Andal, Yves Barsacq, André Fouché, Georges Montant, Georges Faye, John Abbey, Reinhard Kolldehoff, Michel Francini, Grégoire Katz, Jack Gauthier, Henri Piccoli, Léon Doyen, Douglas Read, François Viaur, Bob Harley, Jacques Chauveau, Gilbert Reeb, Marc Monjou, Billy Bourbon, André Badin, Madeleine Bouchez, James Campbell en Marie-Pierre Casey

details Playtime

jaar

1967

speelduur

125 minuten

Playtime draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Playtime.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Playtime. Hier zie je waar en wanneer Playtime in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Playtime uit 1967 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Playtime wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Playtime draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Playtime wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Playtime draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Playtime staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Playtime wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Playtime!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playtime, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Playtime kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Playtime verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Playtime. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Playtime wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Playtime en de regisseur van de film Playtime worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.