Respect (2020)

verwacht op 2 september 2021

Respect is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin en volgt haar carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd.

details

IMDb 146 minuten
Respect poster van Respect cast & crew

IMDb Respect

IMDb

cast & crew Respect

regisseur

Liesl Tommy

acteurs

Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Titus Burgess, Heather Headley, Skye Dakota Turner, Hailey Kilgore, Marc Maron, Mary J. Blige, Saycon Sengbloh en Tate Donovan

scenario

producenten

Scott Bernstein en Harvey Mason Jr.

distributeur

Universal Pictures International

details Respect

in première op

02-09-2021

genres

biografisch en muziek

jaar

2020

speelduur

146 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Respect.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Respect. Hier zie je waar en wanneer Respect in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Respect uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Respect wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Respect draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Respect wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Respect draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Respect staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Respect wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Respect!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Respect, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Respect kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Respect verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Respect. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Respect wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Respect en de regisseur van de film Respect worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.