Pulp Fiction (1994)

Trailer van Pulp Fictionhttps://img.youtube.com/vi/5ZAhzsi1ybM/0.jpg2021-09-13T03:23:44+02:00Trailer van Pulp Fiction

Vincent en Jules zijn twee huurmoordenaars op weg naar hun opdracht. Later op de dag wordt Vincent opgedragen om de vrouw van zijn baas, Mia, een avond gezelschap te houden. Dit loopt bijna verkeerd af, als Mia een overdosis cocaïne snuift. Elders besluit bokser Butch met zijn liefje de stad te verlaten om niet te worden afgemaakt door de handlangers van zijn baas. Ondertussen beroven twee kruimeldieven een klein wegrestaurant.

details Pulp Fiction

IMDb 8.9101904857 154 minuten

recensies Pulp Fiction

De Filmkrant

kijk Pulp Fiction online

Pathe Thuis
Pulp Fiction poster van Pulp Fiction cast & crew

IMDb Pulp Fiction

IMDb 8.9101904857

cast & crew Pulp Fiction

regisseur

Quentin Tarantino

acteurs

Tim Roth, Amanda Plummer, Laura Lovelace, John Travolta, Samuel L. Jackson, Phil LaMarr, Frank Whaley, Burr Steers, Bruce Willis, Ving Rhames, Paul Calderon, Bronagh Gallagher, Rosanna Arquette, Eric Stoltz, Uma Thurman, Jerome Patrick Hoban, Michael Gilden, Gary Shorelle, Susan Griffiths, Eric Clark, Joseph Pilato, Brad Blumenthal, Steve Buscemi, Lorelei Leslie, Emil Sitka, Brenda Hillhouse, Christopher Walken, Chandler Lindauer, Sy Sher, Robert Ruth, Rich Turner, Angela Jones, Don Blakely, Carl Allen, Maria de Medeiros, Karen Maruyama, Kathy Griffin, Venessia Valentino, Linda Kaye, Duane Whitaker, Peter Greene, Stephen Hibbert, Alexis Arquette, Quentin Tarantino, Harvey Keitel, Julia Sweeney, Lawrence Bender, Cie Allman, Rene Beard, Rhys Kirkman, Pui Fan Lee, Justin Mullins, Lori Pizzo, Glendon Rich, Devan Richardson, Richard Rossi en Ani Sava

details Pulp Fiction

jaar

1994

speelduur

154 minuten

Deze week zijn er voor Pulp Fiction geen voorstellingen in Rotterdam

Pulp Fiction draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Pulp Fiction.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pulp Fiction. Hier zie je waar en wanneer Pulp Fiction in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pulp Fiction uit 1994 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pulp Fiction wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pulp Fiction draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pulp Fiction wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Pulp Fiction draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Pulp Fiction staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Pulp Fiction wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pulp Fiction!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pulp Fiction, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pulp Fiction kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pulp Fiction verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pulp Fiction. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pulp Fiction wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pulp Fiction en de regisseur van de film Pulp Fiction worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.