Nina Wu (2019)

Nina Wu verlaat haar kleine theatergezelschap op het platteland om in de grote stad haar droomcarrière als actrice achterna te gaan. De weg naar succes lijkt eindeloos, terwijl ze een eenzaam, teruggetrokken leven lijdt. In combinatie met haar erfelijke ziekte worstelt ze met kleine depressies. Nadat ze besluit alles op alles te zetten, krijgt ze op een dag de hoofdrol in een spionagefilm.

details

4SATIMDb 6.510 103 minuten
Nina Wu poster van Nina Wu cast & crew

kijkwijzer Nina Wu

4SAT

IMDb Nina Wu

IMDb 6.510

cast & crew Nina Wu

regisseur

Midi Z

acteurs

Ke-Xi Wu, Vivian Sung en Kimi Hsia

distributeur

De Filmfreak

details Nina Wu

in première op

10-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

103 minuten

Dit is de biosagenda van de film Nina Wu.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nina Wu.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nina Wu uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Nina Wu draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nina Wu wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Helmond

De film Nina Wu draait in deze bioscopen: De Cacaofabriek

De recensies van de film Nina Wu staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, De Groene Amsterdammer en Trouw. Ook de IMDB score van de film Nina Wu wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nina Wu!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nina Wu, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nina Wu kopen.

De filmtijden van de film Nina Wu verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Nina Wu. Ook de kijkwijzer van de film Nina Wu wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nina Wu en de regisseur van de film Nina Wu worden ook vermeld.