New Order: Decades (2019)

Documentaire die de band New Order volgt in hun voorbereidingen voor de samenwerking 'So It Goes' met kunstenaar Liam Gillick en een twaalfdelig synthesizersorkest tijdens het Manchester International Festival in 2017. Naast de technische en logistieke uitdagingen moet de legendarische Britse newwaveband ook diep in hun geschiedenis duiken.

details

IMDb 6.610 89 minuten
New Order: Decades poster van New Order: Decades cast & crew

IMDb New Order: Decades

IMDb 6.610

cast & crew New Order: Decades

regisseur

Mike Christie

acteurs

Bernard Sumner, Stephen Morris, Gillian Gilbert, Phil Cunningham, Tom Champman, Jon Savage, Peter Saville en Charlie Sinclair

details New Order: Decades

jaar

2019

speelduur

89 minuten

New Order: Decades draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film New Order: Decades.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film New Order: Decades. Hier zie je waar en wanneer New Order: Decades in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film New Order: Decades uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen New Order: Decades wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film New Order: Decades draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film New Order: Decades wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film New Order: Decades draait in deze bioscopen:

De recensies van de film New Order: Decades staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film New Order: Decades wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film New Order: Decades!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film New Order: Decades, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film New Order: Decades kopen/reserveren.

De filmtijden van de film New Order: Decades verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film New Order: Decades. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film New Order: Decades wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film New Order: Decades en de regisseur van de film New Order: Decades worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.