Nebraska (2013)

Na ontvangst van een brief van een neploterij, denkt de knorrige vader Woody Grant dat hij in één klap rijk is geworden. De ‘prijs’ van één miljoen dollar kan hij ophalen in Lincoln, Nebraska, ruim duizend kilometer van zijn woonplaats. Hij is vastbesloten om zijn fortuin te incasseren, zelfs als het betekent dat hij de afstand te voet moet afleggen. Zijn zoon David voelt zich gedwongen hem te vergezellen.

details

2GTIMDb 7.710 115 minuten

recensies Nebraska

De Filmkrant
Nebraska poster van Nebraska cast & crew

kijkwijzer Nebraska

2GT

IMDb Nebraska

IMDb 7.710

cast & crew Nebraska

regisseur

Alexander Payne

acteurs

June Squibb, Bruce Dern, Bob Odenkirk en Will Forte

scenario

producenten

Bona Fide Productions, Echo Lake Productions (I) en Blue Lake Media Fund

distributeur

Cinéart Nederland BV

details Nebraska

in première op

26-02-2014

genre

drama

jaar

2013

speelduur

115 minuten

Nebraska draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Nebraska.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nebraska. Hier zie je waar en wanneer Nebraska in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nebraska uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nebraska wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nebraska draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nebraska wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Nebraska draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Nebraska staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Nebraska wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nebraska!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nebraska, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nebraska kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nebraska verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nebraska. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nebraska wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nebraska en de regisseur van de film Nebraska worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.