Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Nasir (2019)

Nasir is een zachtaardige man met een hard leven; hij moet schrapen om de dagelijkse boodschappen te bekostigen en slaat noodgedwongen maaltijden over. Adoptiezoon Iqbal heeft het lichaam van een volwassene, maar het verstand en de kwetsbaarheid van een kleuter. Ondanks alles blijft Nasir optimistisch. Hij schrijft liefdesverklaringen aan zijn vrouw en declameert eigen gedichten waar zelfs de grootste ploert stil van wordt.

details

IMDb 7.210 78 minuten

kijk Nasir online

Picl
Nasir poster van Nasir cast & crew

IMDb Nasir

IMDb 7.210

cast & crew Nasir

regisseur

Arun Karthick

acteurs

Koumarane Valavane, Sudha Ranganathan en Yasmin Rahman

details Nasir

in première op

16-07-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

78 minuten

Nasir draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Nasir.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nasir. Hier zie je waar en wanneer Nasir in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nasir uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nasir wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nasir draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nasir wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Nasir draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Nasir staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Nasir wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nasir!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nasir, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nasir kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nasir verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nasir. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nasir wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nasir en de regisseur van de film Nasir worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.