Mulholland Drive (2001)

Rita overleeft als enige een zwaar verkeersongeluk in Los Angeles, maar nu lijdt ze aan een vreemde vorm van geheugenverlies. Wanneer ze in de binnenstad de flat van een onbekende binnenwandelt, raakt haar verhaal op bizarre wijze verstrengeld met dat van Betty Elms, een parmantige jongedame die droomt van een filmcarrière. Maar Betty raakt geïntrigeerd door Rita's toestand en ze wil haar dromen even opzij schuiven om het mysterie te ontsluieren.

details

4GIMDb 8.010 147 minuten

recensies Mulholland Drive

De Filmkrant De Volkskrant
Mulholland Drive poster van Mulholland Drive cast & crew

kijkwijzer Mulholland Drive

4G

IMDb Mulholland Drive

IMDb 8.010

cast & crew Mulholland Drive

regisseur

David Lynch

acteurs

Naomi Watts, Laura Harring, Justin Theroux, Ann Miller, Dan Hedaya, Mark Pellegrino en Brent Briscoe

distributeur

EYE Filmmuseum

details Mulholland Drive

in première op

21-02-2002

genres

drama, mysterie en thriller

jaar

2001

speelduur

147 minuten

Mulholland Drive draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mulholland Drive.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mulholland Drive. Hier zie je waar en wanneer Mulholland Drive in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mulholland Drive uit 2001 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mulholland Drive wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mulholland Drive draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mulholland Drive wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mulholland Drive draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mulholland Drive staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Mulholland Drive wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mulholland Drive!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mulholland Drive, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mulholland Drive kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mulholland Drive verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mulholland Drive. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mulholland Drive wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mulholland Drive en de regisseur van de film Mulholland Drive worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.