Motherless Brooklyn (2019)

Lionel Essrog, een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, wil de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna oplossen. Op basis van slechts enkele aanwijzingen ontrafelt de obsessieve Lionel goed bewaarde geheimen die van grote invloed zijn op de toekomst van de stad.

recensies Motherless Brooklyn

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Motherless Brooklyn poster van Motherless Brooklyn

beoordelingen Motherless Brooklyn

4GT

IMDb 7.110

cast & crew Motherless Brooklyn

regisseur

Edward Norton

acteurs

Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Willem Dafoe, Cherry Jones, Michael Kenneth Williams, Leslie Mann, Ethan Suplee, Robert Ray Wisdom, Dallas Roberts, Josh Pais, Fisher Stevens en Alec Baldwin

scenario

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Motherless Brooklyn

in première op

05-12-2019

genres

thriller en drama

jaar

2019

speelduur

145 minuten

Dit is de biosagenda van de film Motherless Brooklyn.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Motherless Brooklyn getoond.

De je film Motherless Brooklyn wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Amersfoort, Breda, Groningen, Den Bosch, Delft, Ede, Kerkrade, Tilburg, Maastricht, Beverwijk, Hoogeveen, Vlaardingen, Leeuwarden, Enschede, Almere, Haarlem, Zoetermeer, Emmen, Alkmaar, Leiden, Dordrecht, Helmond, Hoofddorp, Apeldoorn, Doetinchem en Hilversum

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Motherless Brooklyn draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Motherless Brooklyn staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Motherless Brooklyn!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Motherless Brooklyn, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Motherless Brooklyn verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Motherless Brooklyn

De film Motherless Brooklyn in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Amersfoort, Breda, Groningen, Den Bosch, Delft, Ede, Kerkrade, Tilburg, Maastricht, Beverwijk, Hoogeveen, Vlaardingen, Leeuwarden, Enschede, Almere, Haarlem, Zoetermeer, Emmen, Alkmaar, Leiden, Dordrecht, Helmond, Hoofddorp, Apeldoorn, Doetinchem en Hilversum.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Motherless Brooklyn, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.