Motherless Brooklyn (2019)

Lionel Essrog, een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, wil de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna oplossen. Op basis van slechts enkele aanwijzingen ontrafelt de obsessieve Lionel goed bewaarde geheimen die van grote invloed zijn op de toekomst van de stad.

details

4GTIMDb 6.810 145 minuten

recensies Motherless Brooklyn

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Motherless Brooklyn online

Pathe Thuis
Motherless Brooklyn poster van Motherless Brooklyn cast & crew

kijkwijzer Motherless Brooklyn

4GT

IMDb Motherless Brooklyn

IMDb 6.810

cast & crew Motherless Brooklyn

regisseur

Edward Norton

acteurs

Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Willem Dafoe, Cherry Jones, Michael Kenneth Williams, Leslie Mann, Ethan Suplee, Robert Ray Wisdom, Dallas Roberts, Josh Pais, Fisher Stevens en Alec Baldwin

scenario

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Motherless Brooklyn

in première op

05-12-2019

genres

thriller en drama

jaar

2019

speelduur

145 minuten

Motherless Brooklyn draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Motherless Brooklyn.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Motherless Brooklyn. Hier zie je waar en wanneer Motherless Brooklyn in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Motherless Brooklyn uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Motherless Brooklyn wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Motherless Brooklyn draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Motherless Brooklyn wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Motherless Brooklyn draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Motherless Brooklyn staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Motherless Brooklyn wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Motherless Brooklyn!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Motherless Brooklyn, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Motherless Brooklyn kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Motherless Brooklyn verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Motherless Brooklyn. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Motherless Brooklyn wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Motherless Brooklyn en de regisseur van de film Motherless Brooklyn worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.