Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Mijn bijzonder rare week met Tess (2019)

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

details

1IMDb 7.110 82 minuten

recensies Mijn bijzonder rare week met Tess

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Mijn bijzonder rare week met Tess online

Pathe Thuis
Mijn bijzonder rare week met Tess poster van Mijn bijzonder rare week met Tess cast & crew

kijkwijzer Mijn bijzonder rare week met Tess

1

IMDb Mijn bijzonder rare week met Tess

IMDb 7.110

cast & crew Mijn bijzonder rare week met Tess

regisseur

Steven Wouterlood

acteurs

Sonny van Utteren, Josephine Arendsen, Julian Ras, Jennifer Hoffman, Tjebbo Gerritsma, Suzan Boogaerdt, Hans Dagelet, Guido Pollemans en Terence Schreurs

distributeur

September Film Distribution

details Mijn bijzonder rare week met Tess

in première op

03-07-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

82 minuten

Mijn bijzonder rare week met Tess draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mijn bijzonder rare week met Tess.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mijn bijzonder rare week met Tess. Hier zie je waar en wanneer Mijn bijzonder rare week met Tess in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mijn bijzonder rare week met Tess uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mijn bijzonder rare week met Tess wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mijn bijzonder rare week met Tess draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mijn bijzonder rare week met Tess wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mijn bijzonder rare week met Tess draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mijn bijzonder rare week met Tess staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Mijn bijzonder rare week met Tess wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mijn bijzonder rare week met Tess!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mijn bijzonder rare week met Tess, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mijn bijzonder rare week met Tess kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mijn bijzonder rare week met Tess verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mijn bijzonder rare week met Tess. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mijn bijzonder rare week met Tess wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mijn bijzonder rare week met Tess en de regisseur van de film Mijn bijzonder rare week met Tess worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.