Mier (2019)

De getalenteerde voetballer Theo maakt zich zorgen om zijn vader. Nadat zijn ouders gescheiden zijn, is zijn vader begonnen met drinken en komt hierdoor vaak in de problemen. Om zijn vader gelukkig te maken, jokt Theo dat hij voor de beroemde club Arsenal gaat spelen. Papa is apetrots, maar wat als het leugentje uitkomt?

details

IMDb 6.210 105 minuten
Mier poster van Mier cast & crew

IMDb Mier

IMDb 6.210

cast & crew Mier

regisseur

Julien Rappeneau

acteurs

François Damiens, Maleaume Paquin, André Dussollier, Ludivine Sagnier, Laetitia Dosch, Sébastien Chassagne, Didier Brice, Cassiopée Mayance, Pierre Gommé, Ismaël Dramé, Nicolas Wanczycki, Pierre Diot, Jonathan Waite, Laurent Orry, Martine Schambacher, Matthieu Rozé, Nasser Zerkoun, Stéphane Hausauer, Dimitri Michelsen, Léo Dussollier, Juliette Mézergues, Jean-Philippe Goudroye, Marc Raffray, Catherine Davenier, Jacques Ledran, Zine-Eddine Aoun, Mohamed Arbaoui, Ismail Hariss, Lilian Jegat, Rayan Jouini, Axel Lantoine, Dhayan Sesay, Saiba Soukouna, Louis-Marie Audubert, Fabien Gauthier, Clara Brajtman, Pascal Humbert, Delphine Lanniel, Guillaume Le Pape, Stéphane Valensi, Ansen Tzankov, Etienne Ranger, Anthony Roubaud en Simon Passard

details Mier

jaar

2019

speelduur

105 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Mier.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mier. Hier zie je waar en wanneer Mier in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mier uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mier wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mier draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mier wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Arnhem, Middelburg, Gouda en Zutphen

De film Mier draait in deze bioscopen: Cinema Middelburg, Filmhuis Gouda, Focus Filmtheater Arnhem en Luxor Theater

De recensies van de film Mier staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Mier wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mier!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mier, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mier kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mier verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mier. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mier wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mier en de regisseur van de film Mier worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.