Mees Kees In De Wolken (2019)

Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan. Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan.

recensies Mees Kees In De Wolken

De Volkskrant Trouw NRC
Mees Kees In De Wolken poster van Mees Kees In De Wolken

beoordelingen Mees Kees In De Wolken

1

IMDb 7.010

cast & crew Mees Kees In De Wolken

regisseur

Martijn Smits

acteurs

Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries en Raymonde de Kuyper

scenario

producent

Paul Voorthuysen

distributeur

WW Entertainment

details Mees Kees In De Wolken

in première op

11-12-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

72 minuten

Dit is de biosagenda van de film Mees Kees In De Wolken.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Mees Kees In De Wolken getoond.

De je film Mees Kees In De Wolken wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Breda, Ede, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Enschede, Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Amersfoort, Arnhem, Haarlem, Tilburg, Groningen, Zoetermeer, Kerkrade, Hoogezand, Zwolle, Almere, Doetinchem, Zaandam, Dordrecht, Alkmaar, Apeldoorn, Emmen, Den Helder, Hoogeveen, Delft, Purmerend, Hoofddorp, Deventer, Vlaardingen, Hoorn, Leeuwarden, Huizen, Gorinchem, Heerhugowaard, Oss, Hilversum, Schagen, Castricum, Leiden, Wageningen, Alphen a/d Rijn, Bussum, Meppel, Maastricht, Steenwijk en Voorschoten

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Mees Kees In De Wolken draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Mees Kees In De Wolken staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Mees Kees In De Wolken!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mees Kees In De Wolken, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Mees Kees In De Wolken verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Mees Kees In De Wolken

De film Mees Kees In De Wolken in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Breda, Ede, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Enschede, Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Amersfoort, Arnhem, Haarlem, Tilburg, Groningen, Zoetermeer, Kerkrade, Hoogezand, Zwolle, Almere, Doetinchem, Zaandam, Dordrecht, Alkmaar, Apeldoorn, Emmen, Den Helder, Hoogeveen, Delft, Purmerend, Hoofddorp, Deventer, Vlaardingen, Hoorn, Leeuwarden, Huizen, Gorinchem, Heerhugowaard, Oss, Hilversum, Schagen, Castricum, Leiden, Wageningen, Alphen a/d Rijn, Bussum, Meppel, Maastricht, Steenwijk en Voorschoten.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mees Kees In De Wolken, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.