Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Maurice (1987)

De twee Engelse studenten Maurice en Clive worden verliefd op elkaar in Cambridge; ze moeten echter hun gevoelens voor elkaar geheimhouden. Nadat een vriend is gearresteerd voor homoseksualiteit verlaat Clive zijn verboden liefde en trouwt hij met een jonge vrouw. Maurice blijft ondertussen worstelen met zijn identiteit en zelfvertrouwen.

details

IMDb 7.710 140 minuten
Maurice poster van Maurice cast & crew

IMDb Maurice

IMDb 7.710

cast & crew Maurice

regisseur

James Ivory

acteurs

James Wilby, Hugh Grant, Rupert Graves, Denholm Elliott, Simon Callow, Billie Whitelaw, Barry Foster, Judy Parfitt, Phoebe Nicholls, Patrick Godfrey, Mark Tandy, Ben Kingsley, Kitty Aldridge, Helena Michell, Catherine Rabett, Peter Eyre, Michael Jenn, Mark Payton, Orlando Wells, Maria Britneva, John Elmes, Alan Foss, Philip Fox, Olwen Griffiths, Christopher Hunter, Gerald McArthur, Breffni McKenna, Miles Richardson, Phillada Sewell, Matthew Sim, Andrew St. Clair, Harriet Thorpe, Julian Wadham, Richard Warner, Alan Whybrow, Jean-Marc Barr, Helena Bonham Carter, Serena Gordon, Michael Renouf en Adrian Ross Magenty

details Maurice

jaar

1987

speelduur

140 minuten

Maurice draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Maurice.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Maurice. Hier zie je waar en wanneer Maurice in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Maurice uit 1987 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Maurice wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Maurice draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Maurice wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Maurice draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Maurice staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Maurice wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Maurice!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Maurice, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Maurice kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Maurice verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Maurice. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Maurice wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Maurice en de regisseur van de film Maurice worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.