Mad Max: Fury Road (2015)

Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door Furiosa, door de woestenij trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende ‘Road War’.

details

6GIMDb 8.110 120 minuten

kijk Mad Max: Fury Road online

Pathe Thuis
Mad Max: Fury Road poster van Mad Max: Fury Road cast & crew

kijkwijzer Mad Max: Fury Road

6G

IMDb Mad Max: Fury Road

IMDb 8.110

cast & crew Mad Max: Fury Road

regisseur

George Miller

acteurs

Charlize Theron, Tom Hardy en Nicolas Hoult

scenario

, en

producenten

Village Roadshow Pictures en Kennedy Miller Productions

distributeur

20th Century Fox (via Warner Bros. Pictures International)

details Mad Max: Fury Road

in première op

13-05-2015

genre

actie

jaar

2015

speelduur

120 minuten

Mad Max: Fury Road draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mad Max: Fury Road.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mad Max: Fury Road. Hier zie je waar en wanneer Mad Max: Fury Road in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mad Max: Fury Road uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mad Max: Fury Road wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mad Max: Fury Road draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mad Max: Fury Road wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mad Max: Fury Road draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mad Max: Fury Road staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Mad Max: Fury Road wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mad Max: Fury Road!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mad Max: Fury Road, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mad Max: Fury Road kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mad Max: Fury Road verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mad Max: Fury Road. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mad Max: Fury Road wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mad Max: Fury Road en de regisseur van de film Mad Max: Fury Road worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.