Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Love Streams (1984)

Heel haar leven heeft Sarah Harmon gewijd aan haar man en dochter, maar nu is haar huwelijk is gestrand door haar onverzadigbare honger naar liefde, en is ze beiden kwijt. Haar scheiding is een drama en de relatie met haar dochter is slecht. Na een reisje, gemaakt op aanraden van haar psycholoog, stort ze haar hart uit bij haar broer Robert, die zelf net bezig is met onhandige pogingen om zijn mislukte relatie met zijn acht-jarige zoontje recht te trekken.

details

IMDb 7.810 141 minuten
Love Streams poster van Love Streams cast & crew

IMDb Love Streams

IMDb 7.810

cast & crew Love Streams

regisseur

John Cassavetes

acteurs

Gena Rowlands, John Cassavetes, Diahnne Abbott, Seymour Cassel, Margaret Abbott, Jakob Shaw, Eddy Donno, Joan Foley, Al Ruban, Tom Badal, Julie Allan, Doe Avedon, Frank Beetson, Neil Bell, Gregg Berger, Risa Blewitt, Bronwyn Bober, Tony Brubaker, Logan Carter, Xan Cassavetes, Jak Castro, Michele Conaway, Dominique Davalos, Cindy Davidson, Raphael De Niro, Barbara DiFrenza, François Duhamel, Joan Dykman, George Endoso, Robert Fieldsteel, John Finnegan, Michael O. Gallant, Leonard P. Geer, Leslie Hope, Jamie Horton, Jim W. Jones, Miles Jonn-Dalton, Kelly Lawrence, Joe Le Flore, Renee Le Flore, Avraham Leibman, Al Lopez, Victoria Morgan, Christopher Morley, Hugo Napton, Christopher O'Neal, Phedon Papamichael, John Qualls, John Roselius, David Rowlands, Dean Shindel, Jessica St. John, Michael Stein, William C. Thompson en Susan Wolf

details Love Streams

jaar

1984

speelduur

141 minuten

Love Streams draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Love Streams.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Love Streams. Hier zie je waar en wanneer Love Streams in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Love Streams uit 1984 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Love Streams wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Love Streams draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Love Streams wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Love Streams draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Love Streams staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Love Streams wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Love Streams!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Love Streams, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Love Streams kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Love Streams verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Love Streams. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Love Streams wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Love Streams en de regisseur van de film Love Streams worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.