Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Minoes (2001)

Tibbe, beginnend journalist, staat op het punt ontslagen te worden. Eigenlijk is hij te verlegen om een goede journalist te zijn, maar de hoofdredactrice geeft hem nog één kans. Terwijl Tibbe tobt waar hij een goed verhaal over kan schrijven, ontmoet hij de merkwaardige juffrouw Minoes. Zij is vroeger een kat geweest, en ze gedraagt zich inderdaad nogal kats: ze spint, ze geeft kopjes en kan met katten communiceren. Tibbe heeft eerst zo zijn twijfels over juffrouw Minoes, maar als zij hem, dankzij haar kattencontacten, aan het nieuws helpt waarmee hij zijn baan kan behouden, besluit Tibbe haar als assistente te benoemen.

details

1IMDb 6.810 92 minuten

recensies Minoes

De Filmkrant
Minoes poster van Minoes cast & crew

kijkwijzer Minoes

1

IMDb Minoes

IMDb 6.810

cast & crew Minoes

regisseur

Vincent Bal

acteurs

Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma, Jack Wouterse, Sarah Bannier, Hans Kesting, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Marisa van Eyle, Bas Teeken, Lineke Rijxman, Bianca Krijgsman, Plien van Bennekom, Janny Goslinga, Wim van den Heuvel, Chris Bolczek, Annet Malherbe, Wim T. Schippers, Katja Schuurman, Paul Haenen, Loes Luca, Hans Teeuwen, Frits Lambrechts en Kim van Kooten

scenario

en

producent

Burny Bos

distributeur

In the Air

details Minoes

genre

familiefilm

jaar

2001

speelduur

92 minuten

Minoes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Minoes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Minoes. Hier zie je waar en wanneer Minoes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Minoes uit 2001 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Minoes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Minoes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Minoes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Minoes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Minoes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Minoes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Minoes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Minoes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Minoes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Minoes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Minoes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Minoes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Minoes en de regisseur van de film Minoes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.