Le jeune Ahmed (2019)

Wanneer de dertienjarige Ahmed zich volledig in zijn geloof stort, herkent zijn omgeving de tiener niet meer terug. Zijn leraren maken zich zorgen om zijn extremistische interpretaties van de Koran en thuis zoekt hij ruzie met zijn moeder en zussen. Terwijl Ahmed steeds meer in zijn religie opgaat, kijkt zijn omgeving met lede ogen toe hoe hij steeds verder van hen verwijderd raakt.

details

9ATIMDb 6.410 84 minuten

recensies Le jeune Ahmed

De Filmkrant De Volkskrant
Le jeune Ahmed poster van Le jeune Ahmed cast & crew

kijkwijzer Le jeune Ahmed

9AT

IMDb Le jeune Ahmed

IMDb 6.410

cast & crew Le jeune Ahmed

regisseurs

Jean-Pierre Dardenne en Luc Dardenne

acteurs

Idir Ben Addi, Myriem Akheddiou, Victoria Bluck en Olivier Bonnaud

distributeur

Cinéart Nederland

details Le jeune Ahmed

in première op

04-07-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

84 minuten

Le jeune Ahmed draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Le jeune Ahmed.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Le jeune Ahmed. Hier zie je waar en wanneer Le jeune Ahmed in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Le jeune Ahmed uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Le jeune Ahmed wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Le jeune Ahmed draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Le jeune Ahmed wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Le jeune Ahmed draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Le jeune Ahmed staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Le jeune Ahmed wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Le jeune Ahmed!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le jeune Ahmed, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Le jeune Ahmed kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Le jeune Ahmed verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Le jeune Ahmed. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Le jeune Ahmed wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Le jeune Ahmed en de regisseur van de film Le jeune Ahmed worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.