Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

La Notte (1961)

Er wordt een feestje georganiseerd ten gelegenheid van het nieuwe boek van schrijver Giovanni Pontano. Alvorens hij daar arriveert is de avond al dramatisch. Hij en zijn vrouw bezoeken een vriend in het ziekenhuis die stervende is en vervolgens (op weg naar 't feestje) besluit zijn vrouw dat ze van hem walgt en stapt de auto uit.

Tweede deel van het drieluik waartoe ook
L'avventura
en
L'eclisse
behoren.

details

IMDb 8.110 122 minuten
La Notte poster van La Notte cast & crew

IMDb La Notte

IMDb 8.110

cast & crew La Notte

regisseur

Michelangelo Antonioni

acteurs

Marcello Mastroianni, Jeanne Moreau, Monica Vitti, Bernhard Wicki, Rosy Mazzacurati, Maria Pia Luzi, Guido A. Marsan, Vittorio Bertolini, Vincenzo Corbella, Ugo Fortunati, Gitt Magrini, Giorgio Negro, Roberta Speroni, Valentino Bompiani, Roberto Danesi, Umberto Eco, Giansiro Ferrata, Giorgio Gaslini, Alceo Guatelli, Odile Jean, Ottiero Ottieri, Salvatore Quasimodo, Ettore Univelli en Eraldo Volonté

details La Notte

jaar

1961

speelduur

122 minuten

La Notte draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La Notte.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Notte. Hier zie je waar en wanneer La Notte in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Notte uit 1961 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Notte wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Notte draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Notte wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La Notte draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La Notte staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film La Notte wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Notte!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Notte, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Notte kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Notte verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Notte. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Notte wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Notte en de regisseur van de film La Notte worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.