Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

L'avventura (1960)

Tijdens een cruise naar de verlaten vulkanische eilanden, verdwijnt Anna, een jong meisje met rijke ouders, spoorloos. Haar verloofde Sando en beste vriendin Claudia blijven haar zoeken en worden gedurende hun zoektocht verliefd op elkaar. De herinnering aan Anna verdwijnt.

Eerste deel van het drieluik waartoe ook
La notte
en
L'eclisse
behoren.

details

IMDb 7.910 144 minuten
L'avventura poster van L'avventura cast & crew

IMDb L'avventura

IMDb 7.910

cast & crew L'avventura

regisseur

Michelangelo Antonioni

acteurs

Gabriele Ferzetti, Monica Vitti, Lea Massari, Dominique Blanchar, Renzo Ricci, James Addams, Dorothy De Poliolo, Lelio Luttazzi, Giovanni Petrucci, Esmeralda Ruspoli, Enrico Bologna, Franco Cimino, Giovanni Danesi, Rita Molè, Renato Pinciroli, Angela Tommasi Di Lampedusa, Vincenzo Tranchina, Prof. Cucco en Jack O'Connell

details L'avventura

jaar

1960

speelduur

144 minuten

L'avventura draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film L'avventura.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film L'avventura. Hier zie je waar en wanneer L'avventura in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film L'avventura uit 1960 getoond. Ook zie je in welke bioscopen L'avventura wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film L'avventura draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film L'avventura wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film L'avventura draait in deze bioscopen:

De recensies van de film L'avventura staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film L'avventura wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film L'avventura!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film L'avventura, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film L'avventura kopen/reserveren.

De filmtijden van de film L'avventura verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film L'avventura. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film L'avventura wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film L'avventura en de regisseur van de film L'avventura worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.