La Haine (1995)

Trailer van La Hainehttps://img.youtube.com/vi/Efw_bXU0_ck/0.jpg2021-09-19T03:18:54+02:00Trailer van La Haine

Vinz, Saïd en Hubert zijn woedend als blijkt dat een Arabische jongen uit de Parijse voorsteden tijdens een politieverhoor zo hard is aangepakt dat hij in het ziekenhuis belandt. Saïd en Hubert proberen Vinz ervan te weerhouden om wraak te nemen op de politie. Hevige nachtelijke rellen zijn het gevolg.

details La Haine

6GTIMDb 8.110159854 98 minuten
La Haine poster van La Haine cast & crew

kijkwijzer La Haine

6GT

IMDb La Haine

IMDb 8.110159854

cast & crew La Haine

regisseur

Mathieu Kassovitz

acteurs

Vincent Cassel, Hunert Konde en Said Taghmaoui

distributeur

September Film Distribution

details La Haine

in première op

12-08-2021

genre

drama

jaar

1995

speelduur

98 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film La Haine.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Haine. Hier zie je waar en wanneer La Haine in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Haine uit 1995 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Haine wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Haine draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Haine wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven

De film La Haine draait in deze bioscopen: EYE, KINO, Kriterion, Lab-1, LAB111, Springhaver en Theater Dakota

De recensies van de film La Haine staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film La Haine wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Haine!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Haine, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Haine kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Haine verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Haine. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Haine wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Haine en de regisseur van de film La Haine worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.