L'Eclisse (1962)

Vittoria's relatie met haar intellectuele vriend is over. Ze ontmoet de belegger Piero, een charmeur die haar probeert te versieren.

Derde deel van het drieluik waartoe ook
L'avventura
en
La notte
behoren.

details

IMDb 7.910 126 minuten
L'Eclisse poster van L'Eclisse cast & crew

IMDb L'Eclisse

IMDb 7.910

cast & crew L'Eclisse

regisseur

Michelangelo Antonioni

acteurs

Alain Delon, Monica Vitti, Francisco Rabal, Lilla Brignone, Rossana Rory, Mirella Ricciardi, Louis Seigner en Cyrus Elias

details L'Eclisse

jaar

1962

speelduur

126 minuten

Deze week zijn er voor L'Eclisse geen voorstellingen in Amsterdam

L'Eclisse draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film L'Eclisse.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film L'Eclisse. Hier zie je waar en wanneer L'Eclisse in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film L'Eclisse uit 1962 getoond. Ook zie je in welke bioscopen L'Eclisse wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film L'Eclisse draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film L'Eclisse wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film L'Eclisse draait in deze bioscopen:

De recensies van de film L'Eclisse staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film L'Eclisse wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film L'Eclisse!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film L'Eclisse, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film L'Eclisse kopen/reserveren.

De filmtijden van de film L'Eclisse verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film L'Eclisse. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film L'Eclisse wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film L'Eclisse en de regisseur van de film L'Eclisse worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.