Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Kong: Skull Island (2017)

Een team van ontdekkingsreizigers komt bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

details

3GATIMDb 6.610 118 minuten

recensies Kong: Skull Island

De Volkskrant De Groene Amsterdammer

kijk Kong: Skull Island online

Pathe Thuis
Kong: Skull Island poster van Kong: Skull Island cast & crew

kijkwijzer Kong: Skull Island

3GAT

IMDb Kong: Skull Island

IMDb 6.610

cast & crew Kong: Skull Island

regisseur

Jordan Vogt-Roberts

acteurs

Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jing Tian, John Goodman, John Ortiz, Terry Notary en John C. Reilly

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Kong: Skull Island

in première op

09-03-2017

genres

actie en avontuur

jaar

2017

speelduur

118 minuten

Kong: Skull Island draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kong: Skull Island.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kong: Skull Island. Hier zie je waar en wanneer Kong: Skull Island in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kong: Skull Island uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kong: Skull Island wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kong: Skull Island draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kong: Skull Island wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kong: Skull Island draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kong: Skull Island staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Kong: Skull Island wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kong: Skull Island!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kong: Skull Island, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kong: Skull Island kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kong: Skull Island verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kong: Skull Island. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kong: Skull Island wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kong: Skull Island en de regisseur van de film Kong: Skull Island worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.