King of the Cruise (2019)

Documentaire; een rijke en extravagante Schotse Baron brengt zijn tijd door op luxe cruise schepen. Een drijvende micro-gemeenschap die aantrekkelijk is voor sommigen, en afstotelijk voor anderen. Baron Ronald Busch Reisinger van Inneryne is op het eerste gezicht een bombastische man. Hij schept op over zijn status en extravagante levensverhalen, terwijl hij met zijn schotse quilt en koninklijke cape over het dek paradeert. Gaandeweg onderzoekt de documentaire iets groters; een menselijk verlangen naar erkenning en validatie.

details

1IMDb 7.110 75 minuten

recensies King of the Cruise

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
King of the Cruise poster van King of the Cruise cast & crew

kijkwijzer King of the Cruise

1

IMDb King of the Cruise

IMDb 7.110

cast & crew King of the Cruise

regisseur

Sophie Dros

distributeur

Cinema Delicatessen

details King of the Cruise

in première op

12-12-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

75 minuten

King of the Cruise draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film King of the Cruise.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film King of the Cruise. Hier zie je waar en wanneer King of the Cruise in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film King of the Cruise uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen King of the Cruise wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film King of the Cruise draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film King of the Cruise wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film King of the Cruise draait in deze bioscopen:

De recensies van de film King of the Cruise staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film King of the Cruise wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film King of the Cruise!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film King of the Cruise, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film King of the Cruise kopen/reserveren.

De filmtijden van de film King of the Cruise verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film King of the Cruise. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film King of the Cruise wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film King of the Cruise en de regisseur van de film King of the Cruise worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.