Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Kapsalon Romy (2018)

De moeder van Romy moet heel veel werken; Romy gaat daarom elke dag na school naar haar oma toe. Oma Stine heeft het alleen erg druk met haar kapsalon en is bovendien nogal streng tegen Romy. Maar alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft.

details

1IMDb 7.410 92 minuten

recensies Kapsalon Romy

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Kapsalon Romy online

Pathe Thuis
Kapsalon Romy poster van Kapsalon Romy cast & crew

kijkwijzer Kapsalon Romy

1

IMDb Kapsalon Romy

IMDb 7.410

cast & crew Kapsalon Romy

regisseur

Mischa Kamp

acteurs

Vita Heijmen, Beppie Melissen, Noortje Herlaar, Bianca Krijgsman, Guido Pollemans en Aus Greidanus sr.

scenario

producent

Bos Bros.

distributeur

Cinemien

details Kapsalon Romy

in première op

02-10-2019

genres

familiefilm, komedie en drama

jaar

2018

speelduur

92 minuten

Kapsalon Romy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kapsalon Romy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kapsalon Romy. Hier zie je waar en wanneer Kapsalon Romy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kapsalon Romy uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kapsalon Romy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kapsalon Romy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kapsalon Romy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kapsalon Romy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kapsalon Romy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Kapsalon Romy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kapsalon Romy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kapsalon Romy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kapsalon Romy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kapsalon Romy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kapsalon Romy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kapsalon Romy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kapsalon Romy en de regisseur van de film Kapsalon Romy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.