Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Jackie Brown (1997)

De stewardess Jackie Brown wordt gepakt tijdens het smokkelen van geld voor haar baas. Ze krijgt een aanbod om met de politie samen te werken om de wapenhandelaar waar ze voor werkt te kunnen pakken. Ze ontmoet Max Cherry, die haar borgsom betaalt. Ze besluiten een plan te smeden waardoor ze de partijen tegen elkaar uit kunnen spelen, en er zelf met een grote som geld vandoor kunnen gaan.

details

IMDb 7.510 154 minuten

recensies Jackie Brown

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Jackie Brown online

Pathe Thuis
Jackie Brown poster van Jackie Brown cast & crew

IMDb Jackie Brown

IMDb 7.510

cast & crew Jackie Brown

regisseur

Quentin Tarantino

acteurs

Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Michael Keaton, Robert De Niro, Michael Bowen, Chris Tucker, LisaGay Hamilton, Tom Lister Jr., Hattie Winston, Sid Haig, Aimee Graham, Ellis Williams, Tangie Ambrose, T'Keyah Crystal Keymáh, Venessia Valentino, Diana Uribe, Renee Kelly, Elizabeth McInerney, Colleen Mayne, Laura Lovelace, Christine Lydon, Julia Ervin, Juliet Long, Michelle Berube-Schneider, Gillian White, Candice Briese, Gary Mann, Jeffrey Deedrick, Roy Nesvold, Herbert Hans Wilmsen, Helmut Berger, Denise Crosby, Tony Curtis, Carolyn De Fonseca, Marisa Mell, George Meyers, Arnold Montey, Glendon Rich, Mary Ann Schmidt, Quentin Tarantino, Frank von Kuegelgen en D. Danny Warhol

details Jackie Brown

jaar

1997

speelduur

154 minuten

Jackie Brown draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Jackie Brown.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jackie Brown. Hier zie je waar en wanneer Jackie Brown in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jackie Brown uit 1997 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jackie Brown wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jackie Brown draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jackie Brown wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Jackie Brown draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Jackie Brown staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Jackie Brown wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jackie Brown!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jackie Brown, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jackie Brown kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jackie Brown verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jackie Brown. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jackie Brown wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jackie Brown en de regisseur van de film Jackie Brown worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.