Il Gattopardo (1963)

Prins Fabrizio Salina ziet de opkomst van het leger van Garibaldi in Sicilië, wat een bedreiging van de sociale status van zijn familie als aristocraten betekent. Zijn opportunistische neef echter besluit zich aan te sluiten bij het leger, zodat hij een oorlogsheld kan worden.

details

IMDb 8.010 230 minuten
Il Gattopardo poster van Il Gattopardo cast & crew

IMDb Il Gattopardo

IMDb 8.010

cast & crew Il Gattopardo

regisseur

Luchino Visconti

acteurs

Burt Lancaster, Claudia Cardinale, Alain Delon, Paolo Stoppa, Rina Morelli, Romolo Valli, Terence Hill, Pierre Clémenti, Lucilla Morlacchi, Giuliano Gemma, Evelyn Stewart, Ottavia Piccolo, Carlo Valenzano, Brook Fuller, Anna Maria Bottini, Lola Braccini, Marino Masé, Howard Nelson Rubien, Tina Lattanzi, Marcella Rovena, Rina De Liguoro, Valerio Ruggeri, Giovanni Melisenda, Giancarlo Lolli, Franco Gulà, Vittorio Duse, Vanni Materassi, Giuseppe Stagnitti, Carmelo Artale, Olimpia Cavalli, Anna Maria Surdo, Halina Zalewska, Winni Riva, Stelvio Rosi, Carlo Palmucci, Dante Posani, Rosolino Bua, Ivo Garrani, Leslie French, Serge Reggiani, Pippo Agusta, Marie Bell, Omero Capanna, Lou Castel, Sandra Christolini, Maurizio Merli, Augusto Pescarini, Paola Piscini en Amalia Troiani

details Il Gattopardo

jaar

1963

speelduur

230 minuten

Il Gattopardo draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Il Gattopardo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Il Gattopardo. Hier zie je waar en wanneer Il Gattopardo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Il Gattopardo uit 1963 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Il Gattopardo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Il Gattopardo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Il Gattopardo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Il Gattopardo draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Il Gattopardo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Il Gattopardo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Il Gattopardo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Il Gattopardo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Il Gattopardo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Il Gattopardo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Il Gattopardo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Il Gattopardo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Il Gattopardo en de regisseur van de film Il Gattopardo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.