Iep! (2009)

Viegeltje lijkt op een meisje maar heeft vleugels in plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt haar onder een struik en neemt haar mee naar huis. Samen met zijn vrouw Tine besluiten ze haar te houden en op te voeden als een gewoon meisje. Maar Viegeltje is geen gewoon meisje en ze vliegt weg. Samen met de andere vogels vliegt ze naar het zuiden: het begin van een lange, avontuurlijke reis.

details

1IMDb 6.210 81 minuten
Iep! poster van Iep! cast & crew

kijkwijzer Iep!

1

IMDb Iep!

IMDb 6.210

cast & crew Iep!

regisseur

Rita Horst

acteurs

Kenadie Jourdin, Joke Tjalsma, Madelief Vermeulen, Huub Stapel, Diederik Ebbinge en Ties Dekker

scenario

distributeur

Independent Films BV

details Iep!

in première op

16-02-2010

genres

familiefilm en kinderfilm

jaar

2009

speelduur

81 minuten

Iep! draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Iep!.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Iep!. Hier zie je waar en wanneer Iep! in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Iep! uit 2009 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Iep! wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Iep! draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Iep! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Iep! draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Iep! staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Iep! wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Iep!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Iep!, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Iep! kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Iep! verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Iep!. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Iep! wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Iep! en de regisseur van de film Iep! worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.