Hoe tem je een draak 3 (NL) (2018)

Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Hoe tem je een draak 3 (NL) poster van Hoe tem je een draak 3 (NL)

beoordelingen Hoe tem je een draak 3 (NL)

2G

IMDb 7.910

cast & crew Hoe tem je een draak 3 (NL)

regisseur

Dean DeBlois

stemmen

Patrick Martens en Terence Schreurs

distributeur

Universal Pictures International

details Hoe tem je een draak 3 (NL)

in première op

16-01-2019

genres

animatie, actie en avontuur

jaar

2018

taal

Nederlandse versie

speelduur

104 minuten

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs 2D

vandaag di ...
morgen wo 11:00
13:30
16:00
donderdag do ...
vrijdag vr 13:25
zaterdag za 11:00
13:25
zondag zo 11:00
13:25
maandag ma 13:25
Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs 3D

vandaag di ...
morgen wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr 15:50
zaterdag za 15:50
zondag zo ...
maandag ma 15:50
Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn 2D

vandaag di ...
morgen wo 14:15
donderdag do 13:15
vrijdag vr ...
zaterdag za 12:40
zondag zo 12:10
maandag ma 12:20
Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn 3D

vandaag di ...
morgen wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr 15:10
zaterdag za ...
zondag zo 10:20
maandag ma ...
Dit is de biosagenda van de film Hoe tem je een draak 3 (NL).

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) getoond.

De je film Hoe tem je een draak 3 (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Breda, Amsterdam, Almere, Den Bosch, Utrecht, Beverwijk, Zoetermeer, Emmen, Groningen, Alphen a/d Rijn, Assen, Arnhem, Stadskanaal, Den Haag, Eindhoven, Woudrichem, Amersfoort, Nijmegen, Vlaardingen, Lelystad, Dordrecht, Gouda, Purmerend, Haarlem, Hengelo, Hoogezand-Sappemeer, Tilburg, Oss, Deventer, Zwolle, Den Helder, Almelo, Schagen, Hoofddorp, Kampen, Helmond, Alkmaar, Sittard, Delft, Roermond, Apeldoorn, Kerkrade, Leeuwarden, Enschede, Doetinchem, Vlissingen, Gorinchem en Terneuzen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Hoe tem je een draak 3 (NL) draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Hoe tem je een draak 3 (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hoe tem je een draak 3 (NL), klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Hoe tem je een draak 3 (NL) verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Hoe tem je een draak 3 (NL)

De film Hoe tem je een draak 3 (NL) in de volgende steden in de bioscoop te zien: Breda, Amsterdam, Almere, Den Bosch, Utrecht, Beverwijk, Zoetermeer, Emmen, Groningen, Alphen a/d Rijn, Assen, Arnhem, Stadskanaal, Den Haag, Eindhoven, Woudrichem, Amersfoort, Nijmegen, Vlaardingen, Lelystad, Dordrecht, Gouda, Purmerend, Haarlem, Hengelo, Hoogezand-Sappemeer, Tilburg, Oss, Deventer, Zwolle, Den Helder, Almelo, Schagen, Hoofddorp, Kampen, Helmond, Alkmaar, Sittard, Delft, Roermond, Apeldoorn, Kerkrade, Leeuwarden, Enschede, Doetinchem, Vlissingen, Gorinchem en Terneuzen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hoe tem je een draak 3 (NL), klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.